×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
1

Predictive Programming

Postat av Jokern 90's v10 den 9 Maj 2020, 07:10
0 kommentarer · 297 träffar
Som rubriken lyder, Predictive Programming... Hur många här är bekanta med det?

Predictive Programming är ett verktyg som higher-ups använder för att visa dig planerade event som kommer ske flera år efter, syftet med detta är att lagra framtida event i ditt undermedvetna och därför blir acceptabla när dom väl inträffar eftersom du har redan sett det eller hört det tidigare, det ligger i ditt undermedvetna.

Ett exempel på hur Predictive programming ser ut:

https://i.imgur.com/PsFKWx2.jpg (Denna boken släpptes 24 Juni 2008)

https://i.imgur.com/Stn54ZN.jpg

https://i.imgur.com/tKEABrZ.jpg

https://i.imgur.com/fdPPZDG.jpg

Här kan ni även höra en låt som underground rapparen Dr Creep har släppt 2013. Om ni spolar fram till 1 minut och lyssnar så kommer ni höra att han säger "2020 combined with corona-virus" https://youtu.be/5P77bUdE4p4

Detta fick många att klia sig i håret och undra om han var en "profet" men han svarade och sade Nej, han är ingen profet... Han berättade att han fick mycket tid över att rota i andra saker när han slutade sitt 9-5, sitt jobb menade han. Det är inte så svårt att komma på såna här texter när allt finns framme redan år innan via predictive programming.

Vad tror ni, är globala eliten avancerad och använder din psykologi emot dig... Eller är allt som vanligt en slump? Jag personligen tror att verkligheten är djupare än så, det vi ser är en illusion och falskhet och att det finns en agenda bakom det.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..