×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Forumtråd

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
1

Hemmagjorda burgare, hur?

Postat av shhven den 14 November 2014, 12:22
60 kommentarer · 5 856 träffar
Hey!

Alltså jag försöker och försöker men jag lyckas tamefan aldrig..

Jag vill göra hamburgare, hemmagjorda alltså.

Det jag använder är detta

Vanlig nötfärs från butik 500g, blandar i lite sambal oelek, bbq sås och ett ägg. Och kletar ihop allt, sen gör till hamburgare och ska påbörja stekning i smör.

Men när jag kastat i dom, och sen när jag ska vända, då går dom fan sönder direkt, dom bara spricker överallt.

Vafan gör jag för fel?
Föregående tråd
Nästa tråd

60 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 60 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..