×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
1

Sluta suga ut oss höginkomsttagare!

Postat av Litsor_Skilsor den 8 Juni 2013, 09:31
51 kommentarer · 556 träffar
I media talas det ofta om att företagarna suger ut folket, att bankerna suger ut folket eller att kapitalisterna suger ut folket. Det spelar ingen roll om det är sossar, nazister, sverigedemokrater, vänsterpartister eller liberaler som uttalar sig, retoriken och politiken är den samma.


Vilka är det dock som blir utsugna? Jo det är vi som tjänar mycket pengar. Om det är några som ska göra revolution så är det vi.


På en fri marknad får varje individ betalt vad dennes arbete är värt. Att med våld ta ifrån den som tjänar mycket för att ge till den som tjänar lite (vilket är vad som sker i dagens Sverige eftersom man åker i fängelse om man vägrar att betala skatt) är att tvinga de rika att arbeta gratis. Detta är helt oacceptabelt. Inte en krona ska de fattiga ha ifrån oss. Om vi vill hjälpa de fattiga så gör vi det av fri vilja. De har ingen rätt till våra pengar.


Det spelar ingen roll om en majoritet av folket röstar för att staten med våld ska suga ut de rika, en individs frihet att slippa bli rånad av staten ska inte kunna röstas bort.


Därför: bort med all skatt som går till annat än polis, militär ochj domstolar. Privatisera allt annat. Låt de lata eller inkompetenta jävlarna gå under - som de förtjänar att göra.
Föregående tråd

51 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 51 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..