×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
1

mat problem ta det SERIÖST

Postat av -HawK- den 4 April 2013, 15:02
31 kommentarer · 417 träffar
Tjena har varit med om mycket skit i mitt liv t.ex cancer, tumör, slagsmål krossat hjärta etc kan nog fortsätta med 1000 saker till men det är inte det jag vill ha hjälp med, det största problemet jag har haft och försökt göra något åt är min vikt.


Jag väger nu 52.3kg är 180 cm lång 21 år om 1 månad och mitt BMI är 16!


Har kämpat med att komma över 55 kg i sen jag var 12 år gammal det jag har gjort är att varit på sjukhus hos ca 15 st olika magspecialister i värmland samt haft samtal med läkare från uppsala, florida och chicago men ingen lösning någonstans.


Har testat gym, springning, matschema, skräpmat och cannabis hjälpte mig att komma upp till 57.7kg men sen blev jag tagen av skolan så går på piss prover så tillagar inte inte cannabis i maten längre så rasade i vikt igen till 52kg.


Så jag skulle jätte gärna behöva alla möjliga förslag/lösningar till att kunna gå upp i vikt!


Det jag har hört lite om från vänner är steroider men är ju endel bieffekter vad jag vet och vad ska ja säga till en läkare för att kunna få testa det? För att få hjälp av dagens läkare måste man ju vara döende för få lite hjälp så hur ska jag gå väga?


Seriösa svar endast för detta har plågat mig i många år nu och förstört alla mina betyg, hade 80 poäng när jag gick ur 9:an. Nu har jag gått om 2 år gymnasiet och dom ber mig gå om 1 år och till för jag är hemma och sjuk minst 2 gånger varje vecka, för jag har 0 energi och klarar inte röra mig ur sängen för har såna extrema smärtor.
Föregående tråd
Nästa tråd

31 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 31 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..