×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
1

Finlands motsvarighet till SD

Postat av Filippa! den 12 Januari 2013, 15:55
6 kommentarer · 3 069 träffar
http://per-looks.tumblr.com /


Här kan vi diskutera Sannfinnländarna, finlands motsvarighet till SD med stora anknytningar till varandra. Riktiga bönder precis som SD, här ser vi Levi Klausen, SD:s stolthet prata om sina åsikter!


http://www.youtube.com/watch?v =g9dJtGUvtcE


Dessa herrar fick 19% i senaste valet. Tycker ni att dessa herrar är rätt människor att leda landet?
Föregående tråd
Nästa tråd
igår 16:33
Faruk "pita" Pita är en av de mest framgångsrika coacherna i svensk Counter-Strike. Han ledde Ninjas in Pyjamas till deras första major och har ett stort antal titlar under sitt namn. Men han har även en lång historia som startade redan i 1.6. I denna intervju går vi igenom den första halvan av pitas karriär.
2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..