×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
6

352 VÄXJÖ - ARABYSOLDATER - LIVRÄDD.

Postat av xle den 19 Oktober 2016, 11:07
28 kommentarer · 4 519 träffar
Tjenis.

Det är så att jag har varit fruktansvärt rädd för att vistas ute här i Växjö senaste månaderna.
Först idag tog jag modet till att veva upp persiennerna i rummet efter att ha tillbringat all denna tid i mitt pojkrum senaste månaderna.

Det börjar gå överstyr. Arabysoldaterna reppar 352 som aldrig förr. Dem blir bara fler och fler, farligare och farligare, droppar tyngre bars för varje låt dem lägger upp. Inte nog med det, dem släppte en dokumentär nyligen och jag vågar inte kolla klart på hela för det skär i mig, rädslan tar över och jag börjar få psykbryt.

Den som skrämmer mig mest är Husko. Han vistas med sin farliga mini-väska i vartenda musik video, ute på klubben, han sover förmodligen med den också. Vem vet, han kanske har en bazoka eller en bomb som han bara kan släppa lös vilken minut som helst?

För er som inte vet vilka jag pratar om så är det nya Kartellen, 7blades, Emilush Crew, De är farligare än dessa tillsammans!!!!!

Här finner ni dokumentären om ni har stake nog att kolla på den så ni får en uppfattning på hur farliga dem är för samhället.

Dokumentären - https://www.youtube.com/watch?v=EShbKnlPEug

Låtarna -

https://www.youtube.com/watch?v=zgbA29KEnVo

https://www.youtube.com/watch?v=Rte7DjIQFyg

https://www.youtube.com/watch?v=vT5RWMjp_jM

Någon i Växjö som vågar backa mig kommande Fredag? Ska nämligen våga mig ut på Grace och försöka ha en kul kväll men vet inte riktigt om jag vågar för har hört att dem brukar stå på scenen på Hip-Hop golvet med sina väskor och guldkedjor..

Snälla hör av er!!
Föregående tråd
Nästa tråd

28 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 28 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..