×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
1

Fartkamera, blixt på dagen ?

Postat av Zyrale den 18 Augusti 2015, 14:35
18 kommentarer · 34 211 träffar
Tjena grabbar, nu är det en fråga angående köra bil och fartkameror. Frågan är om det är rip körkort eller inte. Jag ställde bilens hastighet på 70km/h på en 70 väg. Alltså med en inställning att den ska hålla 70. Efter ett krön kom en fartkamera, jag blev lite nervös eftersom att jag såg att bilens hastighet höjdes lite efter att ha kommit i nedförsbacke. Jag bromsade lite då samtidigt som jag körde precis bredvid kameran och det såg nästan ut som att kameran "gjorde något", som att en lins åkte upp och ner. Men jag såg ingen blixt alls och så. Jag åkte sedan tillbaka på den vägen och kollade igen och tror att vad jag såg bara var ljusets reflektion eftersom det är ganska soligt idag, men det jag undrar är:
Är set blixt på dagen vid fartkameror? Är jag körd?

18 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 18 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..