1
Egna hamburgare & återfrysa köttfärs?
Postat av Muqito den 12 Januari 2014, 06:34
29 kommentarer · 8 082 träffar
Hejsan alla fragbiteare!
Har ett litet dilemma här. Har börjat intressera mig för matlagning och börjat göra väldigt mycket från grunden i stället för att köpa färdigt som man tidigare gjort.
Nu har då intresset kommit till hemgjorda hamburgare.
Läst lite delade åsikter kring detta ämne och vissa säger att de gör i storpack, formar hamburgarna och sedan fryser in dem igen med smörpapper emellan.
Medan andra säger att man inte ska återfrysa köttfärs.
Så hur ska jag göra? Ska jag fortsätta stå och förbereda en massa för köttfärsen så fort jag är sugen på två hamburgare eller kan jag frysa in de likt de jag beskrev sen bara ta fram och steka när suget träder fram?
Skulle helst inte vilja frysa in färdiga biffar.
Har ett litet dilemma här. Har börjat intressera mig för matlagning och börjat göra väldigt mycket från grunden i stället för att köpa färdigt som man tidigare gjort.
Nu har då intresset kommit till hemgjorda hamburgare.
Läst lite delade åsikter kring detta ämne och vissa säger att de gör i storpack, formar hamburgarna och sedan fryser in dem igen med smörpapper emellan.
Medan andra säger att man inte ska återfrysa köttfärs.
Så hur ska jag göra? Ska jag fortsätta stå och förbereda en massa för köttfärsen så fort jag är sugen på två hamburgare eller kan jag frysa in de likt de jag beskrev sen bara ta fram och steka när suget träder fram?
Skulle helst inte vilja frysa in färdiga biffar.






