×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
1

Politisk inkorrekt fakta

Postat av abominative den 29 Juli 2019, 19:35
11 kommentarer · 1 049 träffar
Tänkte göra en tråd för diverse politiskt inkorrekta fakta. Alla får vara med och bidra med sådant man kommit över som är politiskt inkorrekt.

Jag börjar med lite gott och blandat:

Majoriteten av alla svarta som kommit till USA har emigrerat dit av fri vilja. Svarta som kommit till USA som slavar utgör en minoritet av afroamerikanska migranter.

Det transatlantiska slaveriet orkesterades av en jude vid namn Aron Lopez

Innan inbördekriget i USA hade 4% av de europeiska hushållet svarta slavar, medan 40% av de judiska hushållen hade svarta slavar.

De afrikanska länder som koloniserades hade högre levnadsstandard, även för afrikanerna, än de länder som inte koloniserades.

Under Apartheidperioden emigrerade flera miljoner svarta till Sydafrika.

I Sverige överför genomsnittsmannen ca 1 miljon kronor till genomsnittskvinnan under en livstid via den offentliga sektorn. Denna siffran exkluderar transaktioner som män gör till kvinnor i det privata.

Invandringen kostar Sverige netto 250 miljarder kronor om året enligt Jan Tullberg som tidigare varit forskare och docent vid Handelshögskolan i Stockholm. Tullberg räknade även ut att den invandring Sverige hade 2015 på sikt kommer kosta samhället 588 miljarder kronor netto.

I gamla testamentet står det att ickejudar är boskap och att judar ska härska över ickejudar.

Det har gjorts globala värderingsstudier som visar att människor i Mellanöstern är mer rasistiska än människor i Västvärlden.

Globala iqstudier har visat att den genomsnittliga iqn i Centralafrika är avsevärt lägre än i Västvärlden. Även svarta som kommit till USA och fått samma rättigheter och möjligheter som vita har lägre iq än vita enligt boken The Bell Curve.

Tino Sanandaji säger att 76% av de som ingår i kriminella gäng har invandrarbakgrund.

Enligt Assar Lindbeck går 60% av det statliga försörjningsstödet till utrikesfödda. 53% av de längre fängelsestraffen avtjänas av utrikesfödda.

Kvinnor har högre emotionell kvot än män och är därmed mer känslostyrda.

Män har större hjärnor än kvinnor och marginellt högre iq.

Östasiater, främst japaner, har en högre genomsnittligt iq än vita, men är trots detta inte lika innovativa som vita.

En extremt stor del av all betydande vetenskap kommer från det vita patriarkatet.

Black Lives Matter är en rasistiska organisation.

Rasförnekare utgör en väldigt liten del av jordens befolkning.

Nutida västerländska kvinnor är mer beroende av män än någonsin.

Ca 90% av jordens befolkning har samma syn på etnicitet som Nordiska Motståndsrörelsen. Det finns inga afrokurder, inga afrojapaner, inga afromongoler. Det finns ingen öppet japanskhet, ingen öppet vietnamesiskhet osv.

Mörkhyade människor vill hellre emigrera till länder som vita män har byggt upp än till sina grannländer i Afrika och Arabvärlden.

I Kina lägger man skattepengar på rasforskning

I Sverige har kvinnor fler rättigheter än män. Bland feministisk-makt rörelsens brott mot de mänskliga rättigheterna hittar vi Statsbidrag till kvinnors organisering, bidrag till kvinnors företagande, lagen om barnadråp, lagen om grov kvinnofridskränkning för att nämna några.

Israelisk lag erkänner inte giftermål mellan palestinier och judar som lagliga.

97% av den cirkulerande penningmängden i de flesta moderna ekonomier utgörs av krediter. Dessa pengar har skapats genom bedrägeri. En konsekvens av det nuvarande monetära systemet är att vi har deflation ur realekonomin och inflation i den finansiella ekonomin.

"Förintelsen" är bara ett av 359 registrerade fall där judar blivit utkastade från olika samhällen. Man har i de flesta fallen tagit beslut på regeringsnivå om att judarna förpestat samhället till den grad att de inte kan få vara kvar.

Den exekutiva makten över svensk politik innehas av bankirer och oljemagnater som kollaborerar via kapitalistiska högerextrema frimurargrupper såsom Bilderberggruppen, Romklubben och Trilaterala Kommisionen.

Det finns fler antisemiter i världen än homosexuella.

I motsats till Nya Testamentets universalism är Gamla Testamentet extremt etnocentriskt. Israeliterna betecknas genomgående som ett ’särskilt folk’ eller ett ’utvalt folk som Gud valt ut framför alla andra folk på Jorden

I gamla testamentet står att judar får ha ickejudar som slavar, men inte ha judiska slavar.

Judar förbjuds enligt gamla testamentet att blanda sin säd med andra folk.

I Mein Kampf ifrågasätter Hitler om judarna skall betraktas som tyskar, medan Talmud hävdar att ickejudar inte ens är människor

I Talmud står att ”Alla /icke-judiska/ barn är djur.”

Socialdemokraterna nominerade Adolf Hitler till att få Nobels fredspris. Det var den socialdemokratiske riksdagsledamoten Erik Brandt som framförde nomineringen.

Efter andra världskriget framförde på Schweiz och svenska Socialdemokrater krav på att judiska migranter skulle ha ett särskilt "J" i passet.

När Stefan Löfven gick med i Socialdemokraterna bedrev partiet fortfarande steriliseringar.

Majoriteten av människor som brännmärks som "antisemiter" är människor som står upp för alla människors lika värde, men som kritiserar rasistiska judisk-makt rörelsens agerande och som judisk-makt rörelsen således ogillar.

—————————————————————————————-

Kom gärna med egna bidrag till listan!

Politisk inkorrekt fakta

33 personer har röstat

11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..