×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
10

Sluta runka så blir ditt liv MYCKET bättre!

Postat av Rainer den 23 September 2013, 17:19
181 kommentarer · 155 746 träffar
Nu vill jag att alla spetsar öron och ögon för detta kan, med hög sannolikhet, vara bland det viktigaste ni någonsin kommer att höra i erat liv.


Sammanfattning på 20 sekunder

Porr och onani i kombination är mycket skadligt, både fysiskt och psykiskt, eftersom det utvecklas till ett dolt beroende som berövar dig din energi, dina förmågor och din hunger på livet som vilken annan drog som helst men utan att du märker det. Genom att bryta beroendet, sluta med porr och onani, kan du uppleva enormt positiva effekter i ditt liv.


Varför är porr dåligt?

Att se en vacker kvinna ha sex är givetvis det bästa den manliga hjärnan vet. Kombinera detta med onani samt utlösning och du släpper lös enorma mängder dopamin i hjärnan som får dig lycklig och får dig att må bra. Problemet är att du utvecklar ett beroende av dessa kickar precis på samma sätt som du utvecklar ett beroende av andra dopamin-kickar som exempelvis droger, vilket minskar dopamin-nivån i hjärnan överlag. Det behövs mer och mer porr för mindre och mindre kickar, till slut runkar man till unga kvinnor som blir gaggade och gangbangade av fem killar - en lång bit från underklädesmodellerna man började med.

Detta gör dig långsamt nerstämd och oengagerad inför livet eftersom ingenting kan mäta sig med rushen att få orgasm inför en naken, vacker kvinna. Därför gör man det mer och mer, ibland flera gånger per dag, samtidigt som man långsamt tappar hungern på livet. Eftersom du alltid har sexuell tillfredsställelse inom räckhåll kommer du dessutom att tappa din naturliga sexdrift och en man utan sexdrift är ingen man. Utan sexdriften, en mans drivmedel, och utan lyckan och inspirationen inför livet är du bara en halv person och inte i närheten av att uppnå din fulla potential. Problemet är att många vänjer sig vid detta då det har runkat till porr så pass länge att de tror att det är deras normala mående, något de inser att det inte är när de slutar och upplever sjuka effekter.

Här kan ni se en snabb, vetenskaplig sammanfattning:
http://www.youtube.com/watch?v=wSF82AwSDiU


Vad bör jag göra?

Du bör omedelbart sluta med främst porr och även onani. Detta är väldigt svårt men det är värt det 1000 gånger om när din kropp och hjärna till slut är återställd. Detta är något du själv kommer att inse.

Här har ni den *stora sajten* för fenomenet: http://yourbrainonporn.com/


Vad kommer jag att uppleva när jag slutar?

Den första veckan är väldigt jobbig enligt de flesta. Du kommer uppleva extrem kåthet och ett extremt behov av att se på porr. Och du trodde att du inte var beroende? Efter en eller ett par veckor kommer det absolut värsta, den så kallade flatlinen. Det är en period då du kommer att vara totalt ointresserad av sex och inte ha erektion överhuvudtaget. Detta är mycket obehagligt, det har beskrivits som att någon bara slår om strömbrytaren för kuken, och här återfaller de flesta till porr och onani helt enkelt för att de blir för skrajja. Ingen vet riktigt vad flatlinen beror på, den vanligaste teorin är att hjärnan "kodar om" sig själv efter åratal av porrmissbruk, från digitala kvinnor och självtillfredsställelse, till riktiga kvinnor och jakt.

Hur lång tid flatlinen tar varierar från person till person, vanligtvis är ett par veckor. Många, där i bland jag själv, tror att tiden flatlinen tar är beroende av hur allvarligt ens porrberoende var. När flatlinen tillslut är över, kännetecknas av återkommande erektioner och mycket hög sexdrift, börjar det roliga. För varje dag som går från och med nu kommer de positiva effekterna bli mer och mer framträdande.

Vilka effekter upplever män när de slutar med porr och onani?

Dessa effekter upplever mer eller mindre samtliga.

- Starkt ökad mental och fysisk energi
- Ökad hunger och inspiration inför livet
- Kvinnor blir mycket attraherade av en (brukar beskrivas som att man helt enkelt "dyker upp" på deras sexuella radar, de rodnar när man tittar på dem, klänger på en etc)
- Ökad kreativitet och mental förmåga (minskad tankspriddhet)
- Förbättrade relationer
- Starkt ökat självförtroende
- Mycket högt självförtroende bland vackra kvinnor
- Mycket högre attraktion till kvinnor
- Starkare, stabilare erektioner

Dessa effekter är också vanligt rapporterade

- Bättre, lysande hy utan acne/påsar ringar under ögonen
- Botad depression
- Minskad ledvärk/huvudvärk

Det finns berättelser om män som legat vakna på nätterna och gråtit bara för att de är så överväldigade av känslor de aldrig känt förut, helt enkelt därför att de har dövt sina sinnen med konstgjord tillfredsställelse under hela sin uppväxt. Många i den yngre generationen har ju börjat med porr redan i de tidigaste tonåren.

Tro dock inte bara på mig, har kan ni läsa hundratals utdrag från män som upplevt samma saker. Detta är bland det viktigaste ni kommer att läsa.

http://yourbrainonporn.com/what-benefits-do-people-see-as-they-reboot


Bör man sluta med både porr och onani? Är det OK om man runkar ibland?

Porr är det centrala problemet, det är det som måste väck. Att bara runka är inga problem, det har folk gjort i alla tider, så länge det inte går till överdrift, men för maximal effekt vad gäller energi, förmåga att attrahera kvinnor etc bör man avstå detta också.

Ge detta ett par månader och du kommer att återupptäcka, eller upptäcka, vad det innebär att vara en man. Att inte runka till porr är att tillhöra en liten, upplyst elit.

(Taget från Flashback)
Föregående tråd
Nästa tråd

181 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 181 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..