×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
1

hur gör du för att förhindra stånd

Postat av badekropper den 11 Mars 2013, 19:15
70 kommentarer · 5 729 träffar
Tja alla på Fragbite, jag träffade en tjej för ca 4 dagar sen och vi hade kul, vi började småretas, skeda hånglade lite osv, jag märkte snabbt att jag får stånd otroligt lätt när jag håller på med tjejer, min fråga är då hur jag ska göra för att kunna förhindra detta? och hur gör ni?
Uppdatering skriven 10 November 2013, 18:01
också tycker jag det är coot att alla på fragbite är rena böghoror som ska skalas upp och skickas till island

justfan jag har kopierat och sålt vidare massa olagliga filer från thepiratebay, och jag har fake windows 7 för jag har piratebay och gillar inte att betala för mjukvara.
Uppdatering skriven 10 November 2013, 18:18
utöver denna tråd, jag hade tankat ner assasins creed blackflag och undrar hur man crackar, och hur installerar man crackad windows 7 och har ni några bra länker men pirat windows 7?
Föregående tråd
Nästa tråd
2022-08-15 14:00
De spelare som alltid höjs till skyarna är de som skjuter hårdast eller drar flest klipp. Men de andra då? De som gör det möjligt för sina madfraggers att skina, ska inte de få lite uppmärksamhet? Jo det tycker vi. Därför har vi tagit fram en lista på årets hittills bästa supportspelare.

70 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 70 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..