×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Övrigt

Här försöker Ninja få Times Square att flossa — men ingen gör det

1
När det var dags att ringa in det nya året försökte den populära Fortnite-streamern Tyler "Ninja" Blevins att få ungefär en miljon personer att "flossa". Det gick inte helt som han önskade och han vaknade upp dagen efter med en uppmaning till sina fans.
En av nyårsaftons största händelser inom gamingvärlden var att Tyler "Ninja" Blevins tog över Times Square i New York, USA, genom en 12 timmar lång stream. Den populära Fortnite-streamern avslutade sin tid på torget med att få alla närvarande, ungefär en miljon personer, att "flossa". Han såg i alla fall ut att ha roligt när han dansade tillsammans med sin fru och showens värd, innan han gick upp på balkongen för ett försök att få folket att röra på höfterna.

Resultatet? Det gick sådär och han följde upp händelserna dagen efter med en tweet där han uppmanar sina fans att inte försöka få en miljon personer att flossa i regnet på nyårsafton. New year, new Ninja?!

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..