×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Kristen streamer bannad på Twitch — sa att barn kommer att åka till helvetet

1
En streamer och Tik Tokare har blivit bannad på Twitch. Varför? Han predikade kristendom för barn på i Fortnite. Han ska även sagt till ett muslimskt barn i Fortnite att han skulle åka till helvetet för att han inte var kristen.
En streamer som går under namnet Dr Witnesser har blivit bannad på Twitch. Varför ska denna blivit bannad då kan man ju fråga sig? Streamern har lyckats skapa sig ett följande genom att han predikar kristendom i spelet Fortnite. Detta ska Twitch inte ha tyckt om. Droppen som fick bägaren att rinna över verkar ha varit när han ska ha sagt till ett muslimskt barn att han skulle hamna i helvetet.

Dr Witnesser skrev under natten till idag ett inlägg på Twitter där han säger att han kommer att ta till rättsliga åtgärder mot Twitch för religös diskriminering. Streamern är inte bara aktiv på Twitch utan har även ett stort konto på Tik Tok där han har över 250 000 följare. Han har nu testat att streama på både Dlive samt Youtube Gaming.


Artikelbild: Dr Witnesser

Förtjänade Dr Witnesser en plats i Twitch-helvetet?

164 personer har röstat

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..