×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Meta

Då går Fortnite live igen — season 11 på ingång

2
Under söndagen nådde Fortnites tionde säsong sitt slut och det med ett sensationellt evenemang in-game. När eventet var över var spelarna dock långt ifrån lika taggade då de fortfarande inte kunnat komma in i spelet igen.
Fortnites säsongsavslutning tog plats under söndagen, den 13 oktober, och firades med spelets hittills längsta evenemang in-game. Eventet gick under namnet "The End" och väntades välkomna säsong 11 till servrarna, eller snarare ett andra kapitel i Fortnite-historian. Pressen var hög och tusentals spelare lyckades inte ens komma in i en match för att se eventet, vilket gjorde att de fick en egen specialversion där hela lobbyn "sögs in".

Efter eventet var över hände dock något ingen väntat sig; Fortnite stängdes ner. De som fortfarande var inloggade, eller lyckades logga in efter att ha blivit utkastade, kunde glädja sig åt att stirra på ett svart hål i flera timmar. Detta var även vad som hände på den officiella Fortnite-streamen samtidigt som Epic Games raderade alla sina tidigare tweets via Fortnites officiella Twitter-konto och tog bort samtliga profil- och headerbilder på alla sociala medier.

Flera timmar efter att evenemanget avslutas kommer spelare fortfarande inte in i spelet, utan möts fortsatt av det svarta hålet mitt på skärmen. Epic Games har inte heller kommenterat det hela vilket gör att ingen verkar veta när spelet åter kommer att vara live.

Enligt välkända kodläckare kan det dock vänta flera dagar innan spelet åter är live. En av dessa kodare, "Lucas7yoshi", genomsökte Epic Games webbsida för att hitta ledtrådar i ärendet. Vad han hittade var att evenemanget har en tidstämpel till torsdagen den 17 oktober klockan 10:00 CEST. Detta är dock inget som är ristat i sten, något kodaren "HYPEX" poängterar med sin tweet gällande Epics tidigare tidstämplar.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..