×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Världen

Här är allt du behöver veta om Fortnite Champion Series

1
Samla din trio och börja träna, för det står över 10 miljoner dollar på spel när Fortnite Champion Series går av stapeln den 17 augusti. Här är allt du behöver veta för chansen att vinna en del av prispotten.
Under sommarens Fortnite World Cup-finaler i New York, USA, offentliggjorde Epic Games sitt nästa steg inom esporten kretsande kring Fortnite. Eventet de offentliggjorde var Fortnite Champion Series (FNCS), ett seriespel där alla spelare världen över får chansen att visa vad de går för i sina respektive regioner. Nu har det offentliggjorts ytterligare information kring serien liksom den totala prispotten.

Den 17 augusti rivstartar FNCS och i fem veckors tid kommer spelare att ha möjligheten att delta i ett trio-evenemang på tre rundor per vecka. De toppande lagen från varje vecka avancerar direkt till säsongsfinalerna. Det kommer även att finnas ett annat sätt att säkra en finalplats. Alla lag som deltar i trio-eventen får poäng baserat på sina placeringar och rankas efter dessa på en leaderboard. De toppande lagen på denna leaderboard efter samtliga event-veckor får en direktinbjudan till säsongsfinalerna. Detta format hoppas främja både spelare som presterar på vecko-basis och de som presterar bra under en längre period. Finalerna spelas online den 20-22 september.

Under seriespelet kommer Epic Games att dela ut 10 miljoner dollar till de deltagande lagen över samtliga regioner. Ytterligare prispengar kommer att adderas under säsongens gång för separata solo- och trio-turneringar som kommer att spelas under onsdagar, torsdagar och fredagar. För att förhindra att konton hackas eller säljs med poäng samt prispengar kopplade till sig måste man använda sig av en 2-factor-authenticator för att kunna delta i samtliga evenemang.

Sammanfattning Fortnite Champion Series

Mode: Trios
Total prispott: 10 miljoner dollar + tillägg vid cuper
Vinst: Prispengar varje vecka + chans att kvala till säsongsfinalerna
Avancerar: Topp fyra (4) lag varje vecka + leaderboard-topp efter samtliga veckor
Finaler: Online den 20-22 september
OBS: Man måste ha en 2-factor-authenticator på kontot för att kunna delta + vara över 13 år gammal

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..