×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Meta

Teori: Epic Games använder OP vapen för gratis marknadsföring

1
Enligt en ny teori publicerad via Reddit använder sig Epic Games av spelarnas hat mot exempelvis B.R.U.T.E och Infinity Blade via sociala medier för att hålla Fortnite relevant. Detta hat blir till kärlek när vapnet vaultas — något användare nu menar att de ser rakt igenom.
En Reddit-användare har publicerat en teori som mycket väl kan vara sann, i alla fall om man ser tillbaka på hur Epic Games marknadsfört sitt battle royale-spel Fortnite sedan dess lansering. Det är allmänt känt att de använder sig av diverse event in-game för att bli omtalade via sociala medier, där bland den virtuella konserten med Marshmello. Men enligt användaren finns där ett annat sätt som Fortnite får gratis marknadsföring, nämligen genom att inleda varje säsong med något att introducera något som är på tok för overpowered.

Epic a lot of us aren’t stupid and we know exactly what you’re doing. You put in a broken, OP, controversial weapon or item or change at the start of each new season to get social media talking about the game, skriver "Jayverdes" via Reddit.

Teorin kretsar kring att Epic använder hatet mot B.R.U.T.E, liksom de gjorde med Infinity Blade i den sjunde säsongen av Fortnite, för att profiler och professionella spelare ska tala om spelet via sociala medier. Efter ett tag nerfar Epic vapnet och spelare fortsätter då att tala om det tills det nerfas en gång till och slutligen vaultas. När vapnet hamnar i Fortnites vault skickar spelarbasen kärlek till Epic Games då de anser att företaget lyssnat på sina spelare. De glömmer sedan bort allt för att sedan gå på samma trick säsongen därpå, samtidigt som "Fortnite" trendar via sociala medier världen över.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..