×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Meta

Nytt fordon till Fortnite — introducerar Baller

1
Quadcrashern och piratkanonen får en ny vän då Epic Games introducerar ett nytt fordon till Fortnite. Baller är på väg in på servern och det är minst sagt ett oväntat resmedel.
Ett nytt fordon är på väg in i Epic Games populära battle royale-spel Fortnite. Fordonet går under namnet "Baller" och är en boll med en sugpropp på, sugproppen lär användas som en typ av grappling-hook. Nyheten om det kommande fordonet in-game lyder som följer; "Roll through the competition with the newest vehicle, The Baller!"

Precis som andra saker som dyker upp i nyhetsflödet in-game så väntas Baller gå live i nästa uppdatering. Fortnites nästa patch är 8.1 och väntas gå live mellan den 12-14 mars. Det finns ännu inte speciellt mycket information kring det nya fordonet, men det verkar inte ha en egen motor vilket lär innebära att spelare måste samla fart genom att fästa sugproppen vid exempelvis ett berg.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..