×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

ESL satsar på Fortnite — anordnar turnering under IEM Katowice

1
ESL hoppar nu på Fortnite-bussen och anordnar sin första turneringen, ESL Katowice Royale. Turneringen som görs i samarbete med Epic Games har en prispott på 600 000 dollar och kommer ha 200 spelare.
Fortnites populäritet har nog inte undgått någon. Nu verkar också ESL hoppa på bussen. Den tyska turnerings-arrangören har skapat ett nytt Twitterkonto vid namn ESL_Fortnite. Det första inlägget var en bild på Fortnites "Battle Bus" men den blev borttagen snabbt. ESL har nu dock gått ut med att kommer anordna en turnering under IEM Katowice.

Turneringen som går under namnet ESL Katowice Royale görs i samarbete med Epic Games och har en prispott på 500 000 dollar. Utöver det kommer även en polsk turnering att hållas med 100 000 dollar i prispotten. De två turneringarna kommer att spelas över två olika helger, 23-24 februari och 1-3 mars, där den första visar den polska turneringen medan den andra helgen visar den internationella.


Artikelbild: Epic Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..