×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Meta

Skicka presenter till vänner — nu i Fortnite

1
"Innan du hoppar genom ett rift, skicka din kamrat en gift." Möjligheten att skicka virtuell kosmetik har kommit till Epic Games battle royal-spel Fortnite. Nu kan spelare skicka presenter till varandra, direkt från shoppen.
I samband med släppet att patch 6.31 kommer Epic Games att lansera en ny funktion där spelare kan skicka presenter till varandra. Funktionen kommer dock endast att vara live under en begränsad period, ungefär en vecka efter uppdateringen, och kommer inte att fungera via iOS-enheter på grund av Apples regelverk. Endast användare av PC, Playstation, Xbox eller Android kommer alltså att kunna skicka gifts till varandra. Vännen som ska få lov att ta emot en present måste ha varit ens vän i minst 48 timmar och endast tre gifts kan skickas per dag.

Shoppen kommer alltså att förändras, nu kommer två val att dyka upp när man klickar in på ett skin; "Putchase Items" och "Buy As A Gift". Välj det senare alternativet för att sedan kunna välja vilken vän som ska få lov att ta emot presenten. Man kan även lägga till ett personligt meddelande. Observera att man endast kan skicka skins och emotes som är tillgängliga via shoppen, detta innebär att vissa skins inte kommer att kunna skickas och att kosmetiken som går att skicka ändras i samband med att innehållet i shoppen ändras.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..