×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Cloak och Tfue vinner Fortnite Fall Skirmish

1
Under Twitchcon i San Jose höll Epic Games i finalportionen av Fortnite Fall Skirmish, där den vinnande duon fick lov att vända hem med minst 400 000 dollar. Det slutade med vinst till Faze Clan efter att Turner “Tfue” Tenney och Dennis “Cloak” Lepore storspelat sig genom eventet.
Efter sex matcher mellan några av de bästa Fortnite-spelarna i världen står Faze Clan-duon Dennis “Cloak” Lepore och Turner “Tfue” Tenney som vinnare av Fortnite Fall Skirmish-finalerna under Twitchcon i San Jose, USA. Inte nog med att Cloak och Tfue vänder hem med förstaplats-vinsten på 400 000 dollar, de säkrade även 50 000 dollar för sin vinst i den tredje matchen samt en bonus på 60 000 dollar för att de haft flest eliminationer under finalspelets gång. Detta innebär att duon nu är världens mest framgångsrika Fortnite-spelare, baserat på prispengar de vunnit.

Faze Clan lyckades inte bara säkra förstaplatsen, utan deras spelare Nate Hill tog hem andraplatsen tillsammans med sin duo-partner Trevor "FunkBomb" Trevor. Andra spelare som förvånade under turneringens gång var bland andra Patrik “Pate1k” Zaharchenko och Domeniks “Domentos” Bunts, som vann de två inledande final-matcherna. Även Nick “NICKMERCS” Kolcheff och Aydan Conrad visade på storspel när de droppade Tilted Towers för att fullkomligt dominera med sitt aggressiva konsol-spel.

#Spelare / LagPoäng
1.Cloak & Tfue17
2.Nate Hill & FunkBomb12
3.ZexRow & vinny1x11
4.Ghost Bizzle & Ghost Dmo8
5.Ghost Kayuun & Ghost Sean8
6.Ghost Snood & Ghost twhifo8
7.Domentos & pate1k7
8.C9 Blind & Hysteria7
9.Ghost Aydan & NICKMERCS7
10.Baysoldier & ImMarksman7

Artikelbild: Faze Clan

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..