×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

Philips OneBlade Cup

Unsal vinner Philips OneBlade Cup: "Det känns magiskt"

1
Tunahan "Unsal" Ünsal är vinnaren av Philips OneBlade Cup Norden! Detta efter en jämn semifinal och final. Den svenska spelaren är väldigt nöjd efter vinsten.
Under gårdagenskvällen avgjordes Philips OneBlade Cup Norden. Det var den svenska favoriten Tunahan "Unsal" Ünsal från Wolves Esports som gick hem med vinsten. Semifinalen blev det en jämn historia och det såg stundtals ut som Unsal höll på att tappa matchen.

— Jag höll på att tappa i det i andra matchen av semin, han pressade mig bra och jag kom inte ut ur pressen så som jag vill men kände mig aldrig hotad. Skriver Unsal till Fragbite

I finalen ställdes Unsal mot finska spelaren Jesse "Kossu" Kosamo. Det var jämnt i det första mötet men i andra mötet tog Unsal kommando

— Jag läste av Kossu väldigt bra och visste hur han skulle anfalla därför blev det ganska mycket boll från min sida och jag kunde styra matchen så som jag ville.

Det blev då alltså tillslut Unsal som gick hem vinsten och 15 000 kronor. Han kommer känner sig väldigt nöjd med vinsten och nästa mål är VM.

— Det känns magiskt att få vinna en titel för min nya klubb Wolves och alltid roligt att bli nordisk mästare.

— Nästa steg blir Playoffs om cirka tre veckor. Det är då VM-KVAL för de bästa 64 i världen. Där går Top 9 vidare till VM. Målet är att gå vidare till VM!
Ad

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..