×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

Sverige

Wettéus inför slutspelet i eAllsvenskan: "Fokus är bara på guldet"

1
Malmö FF har siktet inställt på guld i eAllsvenskan.
I morgon är det slutspelsdags i den tredje säsongen av eAllsvenskan. 17 lag har blivit till åtta och under torsdagen ska det avgöras vilken klubb som kan titulera sig bäst i Sverige på FIFA.

Oskar "Wettéus" Wettéus, som tillsammans med Zackarias "Zacke" Johansson spelar för Malmö FF, är förväntansfull inför slutspelet.

— Det är både spännande och nervöst. Vi har spelat hela gruppspelet i eAllsvenskan från en loge på Malmö Stadion och vi tar det här på väldigt stort allvar.

— Det är sista dagen i morgon då allting gäller, så det gäller att leverera, säger Wettéus till Fragbite.

Förra säsongen kom Malmö FF tvåa efter finalförlust mot Örgryte IS. Den här säsongen hoppas Wettéus kunna hämta hem guldet till Malmö.

— Fokus är bara på guldet, säger han.

— Tillsammans är jag och Zacke den starkaste duon så det finns inget annat än guld. Vi är missnöjda om vi inte vinner allt.

Malmö FF möter Djurgårdens IF i slutspelets kvartsfinal. Djurgården har precis som MFF gått obesegrade genom ligaspelet.

— Djurgården är också en stark duo med Johan "Bluuum" Blom och Emil "Berggrinhosa" Berggren. De har varit med ett tag och vet vad som krävs för att vinna matcher. Jag respekterar dem mycket, det är ett lag som tar esporten seriöst, säger Wettéus om motståndet.

— Det ska bli en kul match. Må bäste lag vinna!

Sändningen från slutspelet visas på eAllsvenskans YouTube och Twitch, med Johan ”Jewanderz” Jewanderz och Anton ”Zuno” Lidström som kommentatorer.
Ad

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..