×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

Tyska mittfältaren får maxat specialkort — FIFAe Klubblags VM-finaler

1
Ett nytt specialkort som har grymma betyg i nästan alla färdigheter släpps och info om de kommande områdesfinalerna i klubblags-VM som rullar igång i mitten av veckan.
Många som spelar Rivals eller Weekend league i FUT har säkerligen sett spelarna FrankrikeRaphael Varane och FrankrikeFerland Mendy i de flesta av motståndarnas trupper under spelets gång. Dessa spelare fungerar extra bra ihop då de får en extra stark länk med varandra då de spelar för samma klubb och kommer från samma land. Nu kommer dock ett kort som gör det ännu enklare att länka in dom i de flesta lagen.


TysklandToni Kroos får ett tillbakablickskort som ska efterspegla hans elegans i säsongen 2017-2018 där han bland annat gjorde fem mål och tio assist. Detta specialkort får ett totalbetyg på hela 93 med den mest imponerande färdigheten i form av 95 passningar. Utöver detta får han även 89 skottfärdighet och 88 dribblingar.

Det uppskattas på futbin.com att denna truppbyggarutmaning kostar ungefär 330 000 till 350 000 mynt att slutföra. För att få kortet behöver man byta in tre trupper där kraven är trupper med 85, 84 och 83 i betyg med minst en veckans lag spelare i samtliga trupper. Övriga krav hittas enklast i truppbyggar-fliken inne i FUT.


Under onsdagen den 24 februari sätter områdesfinalerna av FIFAe klubblags VM igång där samtliga lag spelar på avstånd från sex olika regioner runt om i världen. Totalt är det 42 lag kvar som tävlar från de olika områdena där två spelare representerar varje respektive klubb.


105 000 dollar har redan delats ut i prispengar efter kvalomgångarna som spelades runt slutet av december och framåt. Nu får de kvarstående lagen chansen att göra upp om en total prispott på hela 245 000 dollar. Eventet kommer att sändas live och hittas enklast på twitch.tv/easportsfifa och mer info om eventet hittas enklast genom denna länk.

Ad

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..