×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

Brasse-legendaren i fronten av ikoniska ögonblickskort — nya ikonbyten

1
En ny laddning med hela 34 nya ikoniska kort med den brasilianska storspelaren i fronten läggs till i FUT och EA släpper även samtidigt nya spännande ikonbyten i målsättningarna.
EA släppte ett nytt lass av kort under fredagskvällen i form av 34 nya ikoniska ögonblickskort där vi bland annat ser BrasilienRonaldo som säkert de flesta känner igen. Detta kort får galna betyg i form av 98 snabbhet, 97 skottförmåga, 97 dribbling, femstjärniga finter och fel fot och ett totalbetyg på 97 vilket gör det till ett av de absolut högst betygsatta korten i FUT.


Bland alla dessa fantastiska kort ser vi även ingen mindre än SverigeHenrik Larsson som får ett nytt kort med 92 snabbhet, 90 skottförmåga och 87 dribbling. Samtliga kort finns ute på marknaden och ersätter därmed medelversionen av ikonkorten som tidigare funnits på markanden.


EA släppte även nya ikonbyten under helgen där man kan slutföra flera olika målsättningar och bli belönade med spelarpolletter som senare kan användas för att låsa upp belöningar. Det finns bland annat sex ikoner, slumpmässigt ikonpaket eller paket med flera spelare. Dessa olika belöningar kräver olika antal polletter för att låsas upp och detta hittas lättast i FUT-menyerna.

De olika spelarna man kan välja bland samt hur många polletter som krävs för var och en är som följer.
7 polletter - PortugalDeco
9 polletter - StorbritannienAshley Cole
11 polletter - NederländernaMarc Overmars
13 polletter - FrankrikeLaurent Blanc
15 polletter - SpanienEmilio Butragueno
17 polletter - ItalienRobert Baggio
Ad

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..