×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

Hattrickhjälte i fronten av veckans lag 21 — ny fransk framtidstjärna

1
Ett nytt fullpackat veckans lag där vi bland annat ser anfallaren från engelska ligan i toppen med flera spännande kort. EA släpper även en ny fransk framtidstjärna i målsättningar.
Ett nytt spännande veckans lag är här full med nya specialkort som har släppts på marknaden. Som vanligt ser vi storspelare från flera av storligorna samt några utspridda kort från mindre ligor runt om i världen. En av toppspelarna från denna omgång är bland annat Arsenals anfallare Aubameyang som tryckte in ett hattrick mot Leeds United och belönas med ett specialkort som har hela 94 i snabbhet och 88 i skottfärdighet. Ett mycket starkt kort som säkerligen kommer att dyka upp i flera spelares trupper framöver.


Veckans lag toppas av följande spelare:
Pierre-Emerick Aubameyang (Arsenal) Betyg: 88 Position: Anfallare
Hattrick i 4-2-vinsten mot Leeds United.
BelgienRomelu Lukaku (Inter) Betyg: 88 Position: Anfallare
Två mål och en assist i 3-1-vinsten mot Lazio.
SpanienMarcos Llorente (Atletico Madrid) Betyg: 86 Position: Högerytter
Ett mål och en assist i 2-1-bortavinsten mot Granada.

Några fler nämnvärda spelare är:
Wilfred Ndidi Betyg: 86 Position: Defensiv mittfältare
StorbritannienJohn Stones Betyg: 85 Position: Mittback
ColombiaLuis Muriel Betyg: 84 Position: Anfallare

Vi ser även en svensk spelare i truppen, denna gång är det SverigeDavid Moberg Karlsson som spelar för Sparta Prag där han har gjort sju mål och två assist på 14 framträdanden den här säsongen.

Hela truppen går att finna på denna länk.


EA släppte även ytterligare en ny flik med målsättningar som fokuserar på spelaren FrankrikeWesley Fofana som spelar för Leicester City. Det första kortet får ett betyg på 78 och det fjärde och sista kortet man får genom att slutföra alla målsättningarna är Wesley Fofana (87). Ett mycket starkt kort att addera till backlinjen med 79 i hastighet, 86 i försvar och fysik och en imponerande längd på 190 centimeter. Mer om hur man låser upp dessa olika versioner av Fofana hittas lättast inne i målsättningsfliken i FUT-menyerna.

Ad

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..