×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

Spanska stjärnan i spetsen med framtida talanger — Säsong 4 drar igång

1
Den andra upplagan av framtida stjärnor är här där vi bland annat ser en spansk talang i spetsen av truppen som är full med lovande talanger som är 23 år eller yngre. Säsong 4 har även dragit igång där vi ser intressanta belöningar som går att tjäna ihop genom målsättningar i FUT.
Under fredagskvällen släppte EA nästa trupp med specialkort för de talanger som är 23 år eller yngre i form av den andra upplagan av framtida stjärnor. Med talanger från flera olika ligor och länder finns det säkerligen ett kort för alla som är intresserade av att addera ett av dessa kort till sin trupp. Den högst betygsatte spelaren i denna trupp är SpanienAnsu Fati som spelar för Barcelona. 18-åringen har börjat visa upp vad han går för och många tror att han kan bli en av Barcelonas framtida storspelare. Detta specialkort har en galen hastighet på 98, 90 skott och 93 i dribblingsfärdighet.

Hela truppen med de spelare som ingår i den andra truppen av framtida stjärnor går att finna på denna länk.


I samband med detta släpp kom det även en ny truppbyggarutmaning med fokus på spelaren Curtis Jones som spelar för Liverpool FC. I denna truppbyggarutmaning får man, likt förra gången med spelaren BrasilienBruno Guimaraes, två olika versioner att välja på. Antingen Mittfältare eller som Vänsterytter.


EA nämnde även under släppet av förra truppen att det skulle komma framtida stjärnor-akademispelare och släppte i samband med den andra truppen en målsättningsflik med spelaren BrasilienReinier som spelar för Dortmund. I dessa målsättningar kommer man att kunna låsa upp totalt fyra olika versioner av Reinier, där man får första versionen genom att göra fyra mål med anfallare för att senare fortsätta att avsluta målsättningarna för att låsa upp nästa version. När alla målsättningar i fliken är klara låser man upp kortet som efterspeglar hans fulla potential i form av BrasilienReinier med 87 i totalbetyg.

Under fredagskvällen startade även Säsong 4 i målsättningar där man bland annat kan låsa upp specialkort från spelarvalpaket på nivå 15 och nivå 30, i denna säsong får man välja mellan följande spelare på de olika nivåerna.

Nivå 15 spelarval:
TysklandLuca Waldschmidt
ArgentinaMarcos Senesi
BelgienMousa Dembele

Nivå 30 spelarval:
BelgienAdnan Januzaj
ItalienMattia De Sciglio
StorbritannienRyan Sessegnon

Ad

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..