×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

Över 500 vinster i rad i WL — ett av lagen som gör upp i FIFAe CWC

1
Den unga danska talangen fortsätter att leverera genom att avsluta ytterligare en helgs veckoliga utan förlust och utökar rekordet ytterligare. Laget han representerar är även ett av de 42 lag som är klara för de regionala finalerna i FIFAe Club World Cup. EA släppte även en truppbyggarutmaning med en framtida stjärnor-spelare.
DanmarkAnders Vejrgang är ett namn som dyker upp ofta i Fifa-världen. Den 14-åriga talangen satte ett nytt rekord under december på över 300 vunna matcher i rad utan förlust i Weekend-league. Även om den siffran redan är imponerande som den är så slutar inte framgångarna där utan den unga dansken har fortsatt spela varje helg och har under denna helg spelat in hela 510 vinster, utan att förlora en enda match. Han får dock ej spela i professionellt sammanhang då EA har en åldersgräns på 16 år för tävlingar. När Anders fyller 16 lär han säkerligen vara redo för att tävla på den absolut högsta nivån och fortsätta visa upp den starka form han har just nu.


Trots att han inte får tävla så har han blivit en del av Redbulls (RB Leipzig) esport-satsning i Fifa-scenen i form av klubben RBLZ Gaming. Laget har ytterligare tre spelare, RBLZ_lena (som dessutom spelar för RB Leipzigs damlag), RBLZ_Umut och RBLZ_Gaucho där de två sistnämnda representerar RBLZ i FIFAe Club World Cup där de regionala finalerna spelas i slutet av februari. Samtliga lag som har kvalat vidare till finalerna går att se via denna länk.


Under lördagskvällen släppte EA även en framtida stjärnor-spelare i truppbyggar-utmaningarna i form av anfallaren StorbritannienRhian Brewster. Ett väldigt intressant kort med 91 hastighet, 86 skott och 85 dribblingar. För att få tag i detta kort behöver man byta in två trupper och det uppskattas att totalkostnaden blir runt 230 000 - 240 000 på futbin.com.
Ad

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..