×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

Fotbollslegenden är tillbaka — utökar ikonlistan

1
Ikonlistan för Fifa 21 är fullspäckad av legendarer från fotbollens historia.
I samband med Fifa 21 utökade EA-ikonerna till 100 spelare som har presterat under sin karriär, och nu tillkommer ytterligare en spelare som många känner igen.
När en fotbollsspelare har presterat utöver de vanliga under sin karriär brukar de tilldelas ett ikon-kort. Dessa och vanliga kort används i spelläget Fifa ultimate team, där man bygger trupper av dessa kort för att spela mot andra spelare online. Special-kort som dessa visar deras skicklighet under en specifik period av deras karriär. Ikoner delas upp i tre versioner: bas, medel och prime. De olika versionerna blir bättre för varje steg, där "prime" ska efterspegla när spelaren var som absolut bäst.

David Beckham, en spelare som var riktigt vass på fasta situationer. Många minns säkert hans förmåga från hans prestation i Champions League finalen 1999 där han hjälpte Manchester United vända 1-0-underläge till vinst med 2-1 genom två välslagna hörnor.
Efter spel i United, Real Madrid, LA Galaxy och PSG avslutade Beckham karriären med 17 stora utmärkelser och 115 landskamper.

Beckhams standard- och medel ikon släpps den 4 december, ett kort som säkert kommer kosta en hyfsad summa för de som är intresserade av att förbättra sin trupp med legendaren.
Men det finns hopp även för de som inte har mycket tillgångar, EA släpper även ett unikt FUT-kort som är baserat på hans Real Madrid-debut mot Real Betis 2004. Allt man behöver göra för att få detta specialkort är att spela FUT på Fifa 21 någon gång mellan att spelet släpptes och 15 januari 2021. Kortet är dock redan tillgängligt från och med den 15 december.


Artikelbild: Ea Sports
Ad

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..