×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

Europa

Philips OneBlade Cup är tillbaks — packa väskorna för nu ska vi ut i Europa!

1
Philips OneBlade Cup har länge varit en stabil och återkommande pelare i den nordiska esportsscenen. Därför är vi glada att kunna berätta att amatörturneringen OneBlade Cup nu kommer att expandera till Europa! Första upplagan kommer innehålla spelare från Norden och Dach, för att sen expandera till fler europeiska länder framöver.
Efter att under 2020 haft FIFA turneringar i Norden och i Tyskland, Österrike och Schweiz så är det dags att avsluta året och även fira släppet av FIFA 21 med en turnering där dom bästa spelarna från tidigare turneringar blir inbjudna.

Utöver de inbjudna spelarna så kommer det även att finnas ett öppet kval där du har möjlighet att kvala in till det öppna slutspelet. Philips OneBlade Cup Europa kommer att börja med en turnering för att utse de bästa spelarna i varje deltagande nation, dessa kommer sen att tävla för att utse regionens bästa spelare. Sen avslutas det med en turnering mellan de båda regionernas bästa spelare.
Registrera dig och kvala in till Philips OneBlade Cup Europa:
Öppet kval:17-18 Nov
Efter kvalet kommer slutspelen att påbörjas och spelas följande datum:

24 Nov - Nationellt slutspel Sverige FinlandPrispott: 12 500 SEK x2
25 Nov - Nationellt slutspel Norge DanmarkPrispott: 12 500 SEK x2
1 Dec - Nationellt slutspel Tyskland EuropaPrispott: 12 500 SEK x2
2 Dec - Nationellt slutspel Schweiz ÖsterrikePrispott: 12 500 SEK x2
8 Dec - Nordiskt slutspel
9 Dec - Dach slutspel
15 Dec - Europeiskt slutspel
16 Dec - Europeisk final: Prispott: 25 000 SEK

Så sitter du där och inte riktigt har koll på vad du ska göra mellan Weekend League, eller är du bara sugen på att ta ditt första steg och faktiskt tävla i FIFA? Då ska du klicka dig vidare och delta i Philips OneBlade Cup, vilket över 1 600 spelare redan har gjort under året.


Artikelbild: Kim Eskilsson/Black Molly Entertainment
Ad

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..