×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

EA Next Level — vad betyder detta för Fifa 21?

1
I mitten av juni släppte EA ut en glamorös trailer med namnet "FIFA 21 & Madden 21 | Feel Next Level (PS5, Xbox Series X)". Vad är "Next Level" och vad kommer det att betyda för FIFA 21?
För ungefär en månad sedan släppte EA ut en trailer för någonting de kallar ”Next Level”. Next Level kommer att finnas tillgängligt för både FIFA 21 och Madden 21-spelen för PS5 och Xbox Series X konsolerna. Men vad betyder ”Next Level” i verkligheten?

I denna stund kan vi endast spekulera vad detta kommer att innebära, eftersom vi endast har en begränsad mängd information angående detta och har inte haft möjligheten att spela spelen med de kommande next-gen konsolerna.

Det som vi vet i skrivande stund är att Next Level är ny spelteknologi som EA lanserar i och med kommande next-gen konsolerna. De första spelen som kommer att ha denna nya spelteknologi är som tidigare skrivet FIFA 21 och Madden 21. Tillsammans med next-gen konsolerna kan EA nu erbjuda sina spelare en förbättrad och mer autentisk spelupplevelse. Förnyade egenskaper är bland annat ”blixtsnabba laddningstider”, uppskjuten belysning och framställning och förbättrad animationsteknik både gällande spelarnas utseende och deras motorik. Andra förnyade egenskaper är bland annat förbättrad och mer autentisk ljudförmåga samt ”off-ball” -animationer, där spelare som inte är i aktiv användning beter sig på personliga och autentiska sätt.

Baserat på mängden information vi har, trailern som EA släppte ut för en månad sedan samt in-game bilder, känns Next Level som en stor uppdatering när det kommer till den nuvarande spelteknologin. Dock låter dessa förändringar huvudsakligen gälla visuella och auditiva egenskaper och inte så mycket spelrelaterade egenskaper så som förbättrade passningar, mer autentisk fotboll eller nivåskillnader mellan individuella spelare. Dessutom kommer Next Level tillsvidare endast att finnas tillgängligt för next-gen konsolerna PS5 och Xbox Series X. Hur kommer spelet att se ut för PS4 och Xbox One spelkonsolerna? Hur är det med dig, hur viktigt är Next Level spelteknologin för dig?


Bildkälla: EA Sports

Dela detta på internet

Contributor

Prövoskribent,
Ad

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..