×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Indonesien

Fansen rasar över biljettpriserna till nästa Major

1
Biljetterna till nästa Major är dyrare än någonsin tidigare.
När turneringsarrangören IO Esports släppte biljetter till årets sista Dota 2-Major på den indonesiska ön Bali möttes beskedet av en hel del frustration och kritik från fans. Fokus för kritiken var prissättningen av biljetterna till evenemanget.

För de som vill besöka Majorn finns det i skrivande stund bara möjlighet att köpa ett tredagars-pass. Det billigaste tredagars-passet kostar 388 dollar (~4100 kronor) vilket är mer än månadslönen för många invånare i Indonesien.

I en trådstart på Reddit med titeln "Bali Major's unreasonably expensive ticket tiers (and seat map)" ventilerade användaren sq____ sin frustration över prissättningen och fick medhåll från flera andra användare som påpekar att prissättningen snarare verkar fokuserad på att sälja biljetter till turister framför lokalbefolkningen.

"Prissättningen har gjorts med de utländska turisterna i åtanke, med tanke på att Bali är ett toppsemestermål, vilket suger", skriver användaren Haunt_ i ett svar.

"Under Majorn i Manila 2016 var biljetterna snorbilliga vilket gjorde det mycket tillgängligt för lokalbefolkningen och vi hade väldigt roligt. Jag är ledsen för våra indonesiska bröder skull", fortsätter användaren.

Comment
by u/Haunt_ from discussion Bali Major's unreasonably expensive ticket tiers (and seat map)
in DotA2

Artikelbild: Pressbild/IO Esports och Valve
Videokälla: The International/Twitch

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..