×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Stark start för svenska stjärnorna i Dota Pro Circuit

1
Ludwig "Zai" Wåhlberg leder Team Liquid till tabelltoppen.
Pausen efter The International är nu äntligen över och Dota Pro Circuit har kommit i full gång. I lite över en månad kommer lag i sex olika regioner tävla om DPC-poäng och en plats på nästa Major.

I WEU-regionen hittar vi svenska stjärnor i Team Liquid och Alliance. Ludwig "Zai" Wåhlberg och kamrater i Liquid har fått en stark start, och ligger efter de två första veckorna tabelletta. Zai har varit en av lagets starkaste spelare, och har varit involverad i majoriteten av kills hittills. De har bara tappat två matcher, en mot OG och en mot Team Tickels. Nästa serie de spelar är mot Tundra Gaming den 15:e december.

För Alliance del har det varit en tung start. Under första veckan mötte de Tundra och Team Secret. Mot Tundra var det en mörk affär, och andra matchen slutade 14-50 i kills. Mot Secret var första matchen jämn, men i andra blev de överkörda och förlorade med 1-14. Svenskarna ligger för tillfället på en delad sistaplats i tabellen. Deras nästa chans att plocka poäng är den 14:e december då de möter Cool.

Artikelbild: Saharnaz Farahmand/Valve

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..