×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Världen

Netflix gör anime av DOTA — gamingvärlden jublar

1
Nu när vädret är som mörkast och tråkigast har vi fått ett nytt ljus i tunneln. Netflix gör anime av DOTA där vi kommer få följa Dragon Knight och Miranas fantastiska äventyr i Dragon's Blood, vilket är seriens namn.
Alla älskar en crossover, men troligtvis var världen inte riktigt redo på samarbetet mellan Netflix och DOTA. Enligt uppgifter ska det släppas en teaser trailer redan den 19:e februari, efter det kommer vi alla få vänta ända till den 2:a Mars innan det blir dags för den riktiga trailern att släppas. Dragon's Blood ska premiäras den 25:e mars så för dig som har svårt att hålla fingrarna i styr, du behöver varken avinstallera DOTA eller pausa ditt Crunchyroll abonnemang riktigt än.Esportsvärlden har självklart reagerat på detta och det går knappt att urskilja fansen från weebsen, alla är lyriska! Teasern har redan nått över 300 000 visningar på Twitter och responsen är hittills positiv från communityt. Värt att nämna är även att våra favorit neonninjor genast hoppade på ämnet och taggade CS:GO på Twitter där de bad om en egen serie.Kommer vi få se fler crossovers i framtiden? Liquid har ju trots allt redan haft ett samarbete med Marvel. Så möjligheten att få se FalleN slåss för världsfred tillsammans med Spindelmannen är nog inte alltför långt borta. Kanske får vi även se våra svenska ninjor springa på vatten och göra några sköna moves? Något som är säkert är att absolut hela världen kommer bänka sig framför Netflix när det är dags för premiären av Dragon's Blood.

Kommer du kolla på Dragon's Blood?

78 personer har röstat

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..