×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

The International

Fler svenskar eliminerade i The International — s4 är Sveriges sista hopp

1
Gustav "s4" Magnusson är den enda svensken kvar i The International med sitt Evil Geniuses. Optic Gaming utslagna efter förlust mot Virtus Pro. Sveriges öde avgörs inatt.
Det är nu endast en svensk kvar i The International. Laget med flest svenskar, Optic Gaming, blev utslagna av det ryska laget Virtus.pro i den tredje omgången av det undre slutspelsträdet under torsdagskvällen. Optic som huserar de två svenska spelarna Ludwig "Zai" Wåhlberg och Per Anders "Pajkatt" Olsson Lille förlorade matchen med 2-1, där sista kartan varade i endast 26 minuter.

Nu står svenskhoppet kvar i händerna på Gustav "s4" Magnusson och hans Evil Geniuses. Laget åkte ner till de lägre slutspelsträdet under torsdagsmorgonen efter en 2-1-förlust mot OG i det övre slutspelsträdets andra omgång. Väl i det undre slutspelsträdet tog s4 svensk revansch mot Virtus Pro. En 2-0-vinst under natten till idag säkrade fortsatt spel i The International. EG kommer möta vinnarna av Team Liquid och Team Secret, som EG skickade ner till undre slutspelsträdet under tisdagen.

Nästa omgångs matcher


Lägre slutspelsträdet
Team Liquid vs. Team Secret
Team Liquid: MATUMBAMAN, Miracle-, MinD_ContRoL, GH, KuroKy
Team Secret: Ace, MidOne, Fata, YapzOr, Puppey
Evil Geniuses vs. Team Liquid/Team Secret
Evil Geniuses: Arteezy, SumaiL, s4, Cr1t-, Fly
TBD

Övre slutspelsträdet
PSG.LGD vs. OG
PSG.LGD: Ame, Somnus丶M, Chalice, fy, xNova
OG: ana, Topson, 7ckngMad, JerAx, N0tail

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..