×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

The International

Inga mer bettingsponsorer för Dota 2-lag

2
Valve avråder Dota 2-lag från att starta nya sponsorskap med bettingföretag. Mycket oklarheter råder kring de nya riktlinjerna.
Vpesports rapporterade idag att Valve avrått deltagarna till The International 8 att signera några nya sponsorskap med bettingföretag. Många av lagen som deltar i The International 8 har redan denna typ av samarbeten. Om organisationerna vars sponsorpool innefattar denna typ av företag måste säga upp kontrakten är i skrivandets stund okänt.

Om detta endast gäller hemsidor för skinbetting eller mer traditionella licensierade bettingföretag finns det inte heller någon information om. Huruvida detta kommer påverka Valve-turneringar i Counter-Strike: Global Offensive är även det okänt för tillfället. Valve har dock tidigare gått hårt mot betting inom just CS:GO, så en liknande regel för Valve-sponsrade CS-turneringar är något som inte är helt otänkbart.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..