×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Meta

Botarna tar över världen — utmanar världseliten i Dota 2

2
Ett år efter att det stod klart att OpenAIs Dota 2-bot lyckats vinna över proffspelare i en-mot-en så ska botarna nu utmana ett proffslag i en fem-mot-fem match.
Under helgen kommer en match att äga rum där OpenAIs lag fyllt av botar kommer att utmana ett proffslag i Dota 2. Arrangörerna har ännu inte gått ut med information om vilket proffslag som kommer ta sig an botlaget. Huruvida botarna återigen kommer att gå segrande ur matchen mot mänskligheten återstår att se, oddsen talar enligt Betway för framtiden och botarna. Oddsen ligger vid skrivandets stund på 1.35 gånger pengarna för en botseger och 2.95 gånger pengarna ifall mänskligheten går segrande ur fighten.

Botlaget har enligt rapporter legat i hårdträning den senaste tiden, enligt OpenAI motsvarar lagets träningsschema 180 års träning per dag. Utöver detta snittar botarna även mellan 150-170 APM (actions per minute) samt att de har en snabbare reaktionsförmåga än mänskliga spelare. Dock har det mänskliga laget en fördel i att botlaget inte kommunicerar sinsemellan, botarna har enbart information om sina lagkamraters status och vilka beslut som tas.


Artikelbild: Openai.com

Vilka kommer gå segrande ur fighten?

161 personer har röstat

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..