×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL One

OG och Na`Vi drabbar samman i ESL One Frankfurt-finalen

1
OG besegrar Team Liquid och Na`Vi besegrar Vega Squadron i ESL One Frankfurts semifinaler. De två vinnande lagen gör sig nu redo för att drabba samman i den avslutande finalen som alldeles strax ska runda av tävlingen.
Semifinalerna är färdigspelade i ESL One Frankfurt och efter att ha besegrat Team Liquid med 2-1 är de regerande majormästarna i OG klara för spel i kvällens final. Laget som får chansen att utmana dem där är Na`Vi som besegrade Vega Squadron med 2-0 i den sista semifinalen.

OG befäster sin position som världens bästa lag

I det möte som enligt många borde ha varit turneringens final drabbade de troligtvis bästa lagen i världen samman. Det var Team Liquid mot OG, i en repris av förra helgens majorfinal. Team Liquid krossade de regerande mästarna fullständigt i den första matchen och det såg nästan ut som att revanschsuget efter förra helgens nederlag lyfte dem till en helt annan nivå.

Liquid såg även ut att vara på väg mot en seger i match två men mästarna ryckte upp sig, visade prov på det samspel som säkrade deras andra majortitel och utjämnade till 1-1. Den sista matchen blev jämn och förhållandevis händelsefattig. Det märktes på bägge lagen att ingen ville förlora och de spelade tämligen försiktigt. Det var dock OG som spelade bäst och efter att ha fått till en nästintill perfekt teamfight strax utanför Liquids bas fanns det inget som kunde stoppa dem från att slå spiken i kistan.

Världen OG vs. Europa Team Liquid
OG: Miracle-, N0tail, MoonMeander, Cr1t-, Fly
Liquid: MATUMBAMAN, FATA-, MinD_ContRoL, JerAx, KuroKy


Na`Vi vinner CIS-derbyt

I den andra semifinalen drabbade Na`Vi samman med Vega Squadron, laget som till mångas förvåning slutade som etta i grupp A. Med sju ukrainare och tre ryssar på kartan kunde man förvänta sig aggressivt spel från bägge lagen. Den första matchen varade dock längre än man hade kunnat förvänta sig, en hel timme höll den på, men när röken väl hade lagt sig var det Na`Vi som stod som segrare.

Match två inleddes med ett riktigt blodbad efter att bägge lagen hade bestämt sig för att säkra den nedre runan. Na`Vi var dock de som gick stärkta ur den striden och resultattavlan visade redan 5-2 till deras fördel. Vega Squadron kämpade väl men Na`Vi var det klart bättre laget idag och efter en match som varade hälften så länge som den första hade de säkrat en 2-0-seger och därmed en plats i finalen.

Ukraina Vega Squadron vs. Ukraina Na`Vi
Vega: fn, No[o]ne, Mag~, Solo, CemaTheSlayer
Na`Vi: Ditya Ra, Dendi, GeneRaL, SoNNeikO, Artstyle


Det blir alltså OG och Na`Vi som får göra upp om förstaplatsen i den stora finalen som sätter igång 17:45 enligt det officiella schemat. I vår tittarguide finner ni samtliga matchresultat, information om prisfördelningen samt de officiella streams som finns att tillgå.


Artikelbild: ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..