×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

The International 5-deltagare häktad för våldsbrott

2
En medlem i ett av de 16 lagen som kommer spela på The International 5 har blivit häktad för grov misshandel.
Rapporterna kring medlemmen i ett av de deltagande lagen på The International 5 startade på ett flertal populära communitysajter, där screenshots på spelarens namn tillsammans med brotten han är åtalad för delades från en statlig hemsida i nationen TI-deltagaren blev häktad i.

De påstådda brotten i fråga är försök till misshandel, samt strypning med avsikt att skada. Spelaren blev försatt i häkte efter att ha blivit anmäld men har sedan dess betalat sin borgen enligt den officiella polisrapporten, och är i rådande stund endast åtalad för brotten och har ännu inte blivit dömd.

Spelaren kommer infinna sig i rätten vid två separata tillfällen innan en eventuell dom faller. Datumen kommer inte påverka individens deltagande på TI5 enligt lagets egna manager, som även berättade att samtliga medlemmar i organisationen var medvetna om situationen ett flertal veckor i förväg och påstod även att informationen som blivit offentliggjord är bristfällig, och inte berättar hela historien.

Fastän TI inte har varit fritt från tidigare kontroverser har inga av de föregående situationerna framstått som lika allvarliga som denna. Huruvida detta kommer påverka spelarens eventuella deltagande på 100-miljoner-eventet återstår att se.

12 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 12 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..