×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Dota 2 till MLG X-Games i sommar

2
För första gången kommer Valves flaggskeptitel inom MOBA-genren spelas på extremsport-tillställningen X-Games i juni.
Efter ett flertal turneringar med Call of Duty på X-Games expanderade MLG till sin första PC-titel på eventet i år då CS:GO fick närvara på sportfestivalens stopp i Aspen, Colorado. Nu står det även klart att X-Games Austin, som tar plats i juni, kommer innehålla ännu en Valve-titel, då Dota 2 kommer spelas tillsammans med Call of Duty.

Lagen som kommer utgöra Dota-turneringen kommer bestå av finallisterna från den andra säsongen av den nystartade joinDOTA Pro League-ligan. Detta innebär att det kommer bli en internationell turnering av rang, då deltagare från Nordamerika, Sydostasien samt Europa kommer finnas på plats.

X-Games Austin kommer pågå mellan 4-7 juni.

MLG och X-Games

Samarbetet mellan de två parterna har pågått sedan 2014, då MLG lyckades ta Call of Duty-liga till stoppet i Austin, Texas förra året där OpTic Gaming vann eventet. Sedan dess debuterade CS:GO på Winter X-Games i Aspen tidigare i år, där EnVyUS (tidigare kända som LDLC) vann turneringen över NiP.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..