×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Intervjuer

Golden om svenska CS-scenen "Arbetsmoralen är skit"

1
Under gårdagen gästade den svenska spelaren Maikil "Golden" Selim HLTV Confirmed. Under showen pratade Fnatic-ledaren om den svenska CS-scenen. När han kom upp från Fnatic Academy så menar han att resterande spelare inte hade bra arbetsmoral. Men han pratar även om att det finns svenska spelare som är intressanta.
HLTV Confirmed är en otroligt populär show med fokus på Counter-Strike: Global Offensive. Under gårdagen gästade Maikil "Golden" Selim från Fnatic. Bland annat pratar det om Fnatics prestation i Flashpoint 2, hur det är att leda ett LAN-lag i en online-era och de senaste nyheterna i CS-scenen. Men det kanske mest intressanta för de svenska tittarna blev nog snacket om den svenska CS-scenen.

Golden menar att arbetsmoralen bland de svenska spelarna är för dålig. Han säger säger att många spelarna spelar en bra karta och får för mycket hybris. Han pratar också om saknaden av bra ledare i Sverige och hur han lärde sig själv att bli en IGL. Men han pratar också om spelare i den svenska scenen som är värt att hålla ett ögon på. Bland annat nämner han Erik "ztr" Gustafsson, Jack "Jackinho" Ström Mattsson och Rasmus "kreaz" Johansson. Hela avsnitten går att se här.

Goldens svenska spelare att hålla ett öga på

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..