×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Highlights

Highlight: joelxd pistol-ace mot greshjerna i Doritos Open 2-finalen

1
Joel "joelxd" Holmlunds flowskola förlorade en jämn final mot greshjerna i Doritos Opens andra säsong som avgjordes på Inferno Online i Stockholm. Den unga talangen visade på prov flera gånger att han är en spelare att ha koll på framöver. Här är hans fina pistol-ace på den första kartan, joelxd slutade på 30 frags i 16-14-vinsten.

Artikelbild: Alfons Grönqvist
2021-05-19 16:50
Sedan CS:GO släpptes för snart tio år sedan har det bjudits på en hel del fantastiska comebacks. I den här artikeln vill vi berätta om tre av de mest minnesvärda comebacksen i spelets historia.
2021-06-07 17:40
En av de bästa spelarna som någonsin rört Counter-Strike är Tommy "Potti" Ingemarsson. Han är grundaren till Ninjas in Pyjamas, Area Acadamy och Svenska Elitserien. Vi pratar om allt detta och mycket mer i vår exklusiva intervju med Potti.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..