×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Evenemang

TBT: GeT_RiGhT lackar ur på Natus Vincere

1
Under en match av Dreamhack Winter 2011 blev det uppstod det irritation mellan SK Gaming och Natus Vincere. Detta efter att en Na'vi-spelare ska ha sparkat ut Robert "RobbaN" Dahlströms tangentbord. Någon som inte var vidare glad över detta var RobbaNs lagkamrat, Christopher "GeT_RiGhT" Alesund.
Under de sista åren av Counter-Strike 1.6 var SK Gaming och Natus Vincere två av de bästa lagen i världen. Detta innebar mycket hype när det två lagen ställdes mot varandra i kvartsfinalen av Dreamhack Winter 2011, speciellt eftersom SK precis vunnit ESWC mot just Navi i finalen. Det ukrainska laget startade starkt och kunde lätt plocka hem den första kartan med 16-6.

På den andra kartan blev det dock en betydligt jämnare match. Lagen lyckades vinna 10 rundor var på sina CT-sidor och detta gjorde att kartan fick avgöras på övertid. Efter sex övertidsomgångar var det tillslut Navi som vann matchen för att säkra en plats i semifinalen. Det var dock inte bara själva matchen som var i fokus. Det uppstod kravaller efter att SK anklagade Navi för att sparka ut Robert "RobbaN" Dahlströms tangentbord. Högst skrek Christopher "GeT_RiGhT" Alesund som var riktigt frustrerad.

Det blev mycket diskussioner om just detta men det var fortfarande Natus Vincere som gick vidare till semifinal av turneringen. De kom dock inte längre än så utan blev utslagna ur turneringen av svenska Lions som gick ställdes mot Fnatic i finalen. Svenskmötet var det tillslut Fnatic som kammade hem framför en fullsatt DreamArena.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..