×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Intervjuer

Borde det skapas en franchiseliga för CS:GO? — Proffsen svarar

1
Det har under ett flertal år diskuterats om CS:GO borde satsa på en franchised liga så som i League of Legends och Overwatch. Vi valde på grund av detta att fråga proffsen själva om de skulle vilja se en sådan liga i Counter-Strike: Global Offensive. Se svaren här.
Franchising innebär att en liga är helt låst. Lag kan inte åka ur ligan och ett nytt lag kan inte heller kvala sig upp. Det är istället en organisation som äger en plats i ligan. Detta är mycket populärt i USA med ligor som NBA och NHL. Detta har under de senaste åren tagit sig in i esporten med spel som Overwatch, League of Legends och Call of Duty.

ARTIKELN PRESENTERAS I SAMARBETE MED PHILIPS ONEBLADE

Det har länge varit snack om Counter-Strike: Global Offensive borde satsa på denna typen av ligor. Det har också gått många rykten om turneringsarrangörer som har varit sugna på att satsa på det. Men vill proffsen egentligen detta? Under Dreamhack Masters Malmö 2019 frågade vi ett stort antal av spelarna vad de tyckte om det.

Dela detta på internet

Contributor

Sponsrat innehåll,

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..