×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Highlights

friberg om NiP: "It felt like they didn't care about me or what I've done"

1
Den tidigare NInjas in Pyjamas-spelaren Adam "friberg" Friberg pratade under torsdagen om allt som har hänt kring Ninjas in Pyjamas. I det korta klippet från hans stream säger han dels att Hicham Chahine har fått för mycket skit men även att det känns som han fick ett slag i magen av organisationen.
Ninjas in Pyjamas har nu varit i blåsväder under längre tid. Samtidigt som vi publicerade vår intervju med organisationens nuvarande VD, Hicham Chahine, så publicerade även TheScore Esports en video där de pratar med Chahine om samma ämnen. I videon har de även pratat med ett flertal profiler som tidigare representerat organisationen. En av dessa är Adam "friberg" Friberg. I videon berättar friberg att han fortfarande inte har fått prispengar från en Starladder-turnering.

Chahine menar dock att friberg var skyldig organisationen mer pengar än de prispengarna. De pengar som friberg ska ha varit skyldig organisationen ska vara på grund av att friberg inte uppfyllt de streamingtimmar som han ska var inskrivna i hans kontrakt. Enligt Chahine är detta anledningen till att friberg inte fått tillbaka de prispengarna.

Den före detta NiP-spelaren pratade även i en stream under torsdagen om NiP, vilket går att se i videospelaren ovan. Han säger där att han tycker att allt hat Hicham Chahine har fått inte har varit berättigat. Han säger dock att det kändes som att han fick ett slag i magen av Ninjas in Pyjamas då han känner att de inte brydde sig om honom eller vad han har gjort för organisationen.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..