×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

kioShiMa om vilket lag han vill spela för: "No not Vitality, G2"

1
Under en stream på sin Twitch-kanal avslöjade Fabien "kioShiMa" Fiey vilket lag han vill spela för. Den franska spelaren som har varit utan lag sedan i mars sa att han helst vill spela för G2 Esports och inte Vitality.
Fabien "kioShiMa" Fiey har stått utan lag sedan han fick lämna Cloud9 i mars. Under en stream på sin Twitch-kanal så förklarade den franska spelaren vilket lag han helst vill spela för. När en i chatten frågade om han syftade på Team Vitality var det ett tydligt nej, kioShiMa vill hellre spela för G2 Esports. Han säger dock att han tror att det inte kommer att hända. Detta då laget spelar bra just nu, det finns ingen anledning för dem att byta ut en spelare.

Innan Cloud9 så spelade den franska spelaren för Envy under fyra månader innan laget lades ner. Han hade dock en längre period i Faze Clan där han spelade i över ett år. Innan dessa så var en en del av dåvarande EnvyUs som lyckades vinna en major, Dreamhack Open Cluj-Napoca 2015.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..