×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Intervjuer

n0thing om matchfixing: "I feel like I got approached"

1
I en intervju med Richard Lewis för Dexerto så diskuterar Jordan "n0thing" Gillbert matchfixing. Den amerikanska spelaren berättar att folk brukade skämta om att göra läggmatcher, men han kände att de var seriösa.
I det 14e avsnittet av den andra säsongen av Dexerto Talkshow gästas Richard Lewis av Jordan "n0thing" Gilbert. I intervjun diskuterar de två profilerna matchfixing. n0thing berättar att många ofta brukade skämta om att göra läggmatcher. Den 28-åriga amerikanen menar dock att om han skulle svarat ja så skulle förslagen vara seriösa.

I den en timma långa intervjun diskuterar de även mycket annat. Bland ämnena pratar de om PEL och ligan som var påväg att hända. De pratar även om n0things uttåg ur Cloud9 och hur han nästan var fast under ett kontrakt i nio månader. Hela intervjun går att se här.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..