×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Nyhet

TBT: Fem år sedan CS:GO-trailern hade premiär

3
Tiden går fort när man har roligt, det visar sig extra tydligt när det nu har passerat fem år sedan Valve släppte den officiella trailern till Counter-Strike: Global Offensive.
Vid den här tiden för fem år sedan testades CS:GO för fullt då spelet befann sig i en öppen beta, och hade så gjort i några veckor. Den inledande, stängda betan drog igång så tidigt som den 30 november 2011. Inledningsvis var det dock endast en ytterst begränsad mängd spelare som fick vara med och forma det CS:GO som slutligen släpptes för allmänheten den 21 augusti 2012.

Fyra dagar innan spelreleasen släppte Valve denna trailer, som skulle hjälpa till att dra igång snacket om spelet och ge det en sådan bra start som möjligt. Det måste ändå sägas att den, trots fem år på nacken, fortfarande håller - eller vad tycker ni?

13 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 13 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..