×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Nyhet

TV: ECS hoppar över till YouTube

3
Esports Championship Series, ECS, väljer att gå över till YouTube för kommande säsong.
Det stod under gårdagen klart att Esports Championship Series går över till YouTube för kommande säsong. Flerårskontraktet mellan de två parterna börjar gälla den 25 mars detta år. Twitch har tidigare varit en huvudpartner för ECS sedan ligans start och har på de två gångna säsongerna tjänat 3,5 miljoner dollar, motsvarande 31 miljoner kronor.

"This is our most significant investment into esports to date and illustrates our continued commitment to growing esports with the hundreds of millions of gamers watching YouTube each day", sa Ryan Wyatt, huvudansvarig för spelinnehåll på YouTube.

ECS är den andra turneringen som blir partner med YouTube, som sedan tidigare skrivit kontrakt med ESL Pro League. Alla ECS-matcher kommer streamas i 1080p/60 fps med extra interaktioner som snart går live. Videoplattformen har som mål att arbeta nära spelarna för att bygga tittarsiffrorna.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..