×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Red näste man att lämna NoA

1
Tidigare idag skrev vi om att speedi och kixer valt att lämna NoA, nu drabbas laget av ännu ett avhopp. Den här gången är det Red, som valt att inte längre vara en del av NoA.

Red säger att han inte har något nytt på gång just nu men hoppas på bra erbjudanden, och kommer garanterat fortsätta spela på en hög nivå. Han berättar att han hoppas på att finna ett nytt lag, lagom till när CPL:s World Tour-stopp börjar.

När jag frågar om det finns chans att Red, kixer och speedi kommer dyka upp i ett nytt lag, säger han att det vore trevligt men att det är få topplag som behöver tre spelare, och att inte är många organisationer som vill starta upp nya lag. Jag frågar om hur personkemin i NoA varit, och Red säger att större del av tiden har de svenska spelarna hållit ihop, medan norrmännen varit i sitt hörn. Han säger även att de svenska spelarna knappt pratat med DarK och XeqtR sedan WEG.

Red utlovar ett detaljerat statement om det hela som kommer upp senare. Han vill även poängtera att han kommer fortsätta spela väldigt mycket, speciellt på CB-laddern tills han fått en ny klan!

NoA är nu nere på dessa två spelare:
  • XeqtR
  • DarK

196 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 196 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..