×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

speedi och kixer lämnar NoA – framtiden oviss

1
För ett par månader sen startades ett nytt NoA-lag upp, bestående av tre svenskar och två norrmän. speedi och kixer har nu valt att lämna laget.

En fåordig speedi berättar att han tappat motivationen för spelandet sedan han gick med i NoA, och att där finns lite andra orsaker till avhoppet, som han inte kan gå in på. När det gäller framtidsplaner vet inte speedi riktigt vad han ska göra, skulle motivationen komma tillbaka finns chansen att han fortsätter spela på en hög nivå. speedi vet inte vad som kommer hända i NoA nu när han lämnat, och orkar heller inte bry sig, säger han.

När jag frågar speedi om vad han tar med sig för bra respektive dåliga erfarenheter från tiden i NoA, säger han att man bör tänka över ett beslut väldigt noga innan man tar det. Det vill säga om det verkligen är rätt klan och organisation som man väljer.

Avhoppen gör att NoA är nere på följande spelare:
  • XeqtR
  • Red
  • DarK
Mer information om det hela väntas komma upp senare!

212 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 212 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..